Home » Boeken

Boeken

Het is nog niet mogelijk om direct bij ons te boeken omdat we de agendas nog niet kunnen synchroniseren, maar wij bepalen niet wat voor u werkt, dus die keuze is aan u.

Hieronder de beschikbare platformen met wat u van hen kunt verwachten, en wat dat kost. Onze camper kost 45 euro in het laagseizoen (winter) en 50 euro in normale maanden, in de maanden Juli en Augustus rekenen we 60 euro per dag. 

 

De verschillende platformen bieden behalve een interface voor het boeken meestal service in de vorm van communicatie met verzekeraars en verhuurder bij schade, eventueel aanvullende verzekeringen en het veilige gevoel van een platform met reviews.

Onze campers zijn echter volledig verzekerd en dus ook voor de verhuur. We bieden standaard pechhulp en vervangend vervoer conform de verzekering.

Het is dus heel goed mogelijk om zonder tussenpersoon te huren!
Net zoals u heel goed zonder navigatie kunt rijden, of uw huis kan verhuren zonder Airbnb. Maar de platformen stellen ons in staat een groter publiek te bereiken, meer service te verlenen, al dan niet via hen.

Platform Service Kosten
Airbnb boekingen, geen pechhulp bemiddeling en dergelijke tussen 2 en 5 %
Goboony Boekingen, pechhulp bemiddeling, verzekeringen 18%
Camptoo Boekingen, tips en advies, pechhulp bemiddeling, verzekeringen 15%
Direct via ons U regelt pechhulp zelf direct met onze verzekeraar, camper is gewoon verzekerd voor pechhulp en vervangend vervoer. 0%